Utmärkelsen Swedish Gambling Award har till syftet är att lyfta fram initiativ som hjälper till att skapa en mer hållbar och sund spelmarknad i Sverige. Lägsta nivån måste höjas. Glöm inte att delta före den 31 januari 2019 och anslut er till de bidrag som redan inkommit. 

Spelbranschen skapar underhållning och glädje för många människor i Sverige. Trots det finns en del utmaningar att ta tag i. Under långt tid har den svenska spelmarknaden inte fungerat på ett helt tillfredsställande sätt. Den digitala utvecklingen har gått snabbare än lagstiftningen, spelproblemen har inom vissa områden ökat och det allmänna förtroendet minskat. Det vill vi i branschen ändra på.

Genom utmärkelsen Swedish Gambling Award sätter vi strålkastaren på de goda initiativ som bidragit till ett ökat ansvarstagande och en hållbar utveckling av spelmarknaden. Mod och nytänkande ska belönas och förebilder hyllas. Vi hoppas att alla som vänder sig till svenska konsumenter och som känner sig berörda är med och deltar. En positiv utveckling av branschen gynnar alla!

Initiativ som bidrar till en mer hållbar, modern och sund spelbransch är välkomna att vara med. Det går att delta i tre olika kategorier där årets vinnare i ledarskap, kundnöjdhet respektive hållbarhet utses. Det finns ingen begränsning på antalet bidrag och ett enskilt bidrag kan delta i flera kategorier, men en ansökan per kategori måste göras.

Juryn

Juryn nominerar initiativ utifrån om de har visat på kreativitet och nytänkande; skapat opinion eller påverkat attityd; påverkat kundernas agerande; visat på en större insats eller ambition utöver det vanliga; inspirerat andra och går att använda av andra i branschen.

Skicka in er ansökan senast den 31 januari 2019. I mars koras vinnarna. Mer info på www.sper.se/award

Lycka till!


Norrtullsgatan 6
113 29 Stockholm

Org.nr: 802458-0758

Få nyheter från Sper

Få nyheter från Sper


Norrtullsgatan 6
113 29 Stockholm

Org.nr: 802458-0758