Spelleverantören SG Digital har valts in som leverantörsmedlem i Sper och ansluter sig till branschorganisationens arbete för ett ökat spelansvar, etisk marknadsföring och en positiv utveckling för branschen.

SG Digital är en leverantör till flertalet av Spers medlemmar såväl som till andra operatörer som har ansökt om licens inför omregleringen av den svenska spelmarknaden. SG Digitals medlemskap är helt i linje med den utveckling Sper har gjort för att engagera fler än operatörsbolagen i spelansvar och andra gemensamma branschutmaningar.

− Vi tycker det är bra att SG Digital kommer med i Sper då de kan tillföra nya synvinklar på möjligheter och utmaningar på den svenska spelmarknaden. Samarbete och utbyte av erfarenheter behövs och styrkan med att samlas i en branschorganisation, säger Jenny Nilzon, vd för Sper.

− Vi ser fram emot vårt samarbete med Sper och att bidra med våra erfarenheter på andra reglerade marknader såväl som den svenska marknaden, säger Huw Thomas, Chief Strategy Officer för SG Digital.

SG Digital är en väletablerad partner och leverantör till några av världens ledande speloperatörer. Med nio egna spelstudios och ett omfattande nätverk av tredjepartsleverantörer kan SG Digital erbjuda sina kunder marknadens största spelportfolio med över 2000 olika speltitlar. SG Digital har ca 1500 anställda över hela världen och arbetar i nära samarbete med de största operatörerna i Norden.


Norrtullsgatan 6
113 29 Stockholm

Org.nr: 802458-0758

Få nyheter från Sper

Få nyheter från Sper


Norrtullsgatan 6
113 29 Stockholm

Org.nr: 802458-0758